Maak een feestje van de kinderverjaardag

cocktail, cocktailfeest, feest, kinderfeestje, Aloha, Hawaii, Superleukefeestjes, kinderfeestjes, themafeest, thema, feest, party, dansen, girls, meisjes

Ook tijdens de Corona maatregelen een superleuke verjaardag!

Dagen, weken, misschien wel maanden kijkt je kind er naar uit… zijn/haar verjaardag. Maar in deze tijd is dat allemaal toch een even anders. Misschien is je zoon of dochter wel een beetje verdrietig, omdat er nu geen visite kan komen. Niet nodig, want met deze ideeën maak je er toch een knalfeest van.

Tip 1: Trakteren

Maak kleine traktaties die door de brievenbus kunnen. Zo kan je kind toch een beetje trakteren. Misschien is het te veel om de hele klas langs te gaan, maar een rondje fietsen langs de beste vrienden is hartstikke leuk om te doen. Verwacht je dat er wat mensen langskomen om een cadeautje af te geven, dan kun je ook een mandje bij de deur zetten waar iedereen de traktatie uit kan pakken.

Tip 2: Versier het huis van top tot teen.

Als alles er super feestelijk uitziet, dan kan het niet anders dan dat het kind zich ook heel feestelijk voelt. Zorg dat het van buiten af ook goed te zien is dat er iemand jarig is. Hang ballonnen op de deur. Of maak een spandoek met daarop bijvoorbeeld iets van: ‘Ho stop, even zwaaien naar de jarig job!’ of ‘Iedereen toeteren maar, want Bas is nu 7 jaar!

Tip 3: Heel veel post

Vraag aan familie en vrienden of ze een kaartje kunnen sturen. Zo is toch iedereen er een beetje bij en hoe leuk is het om heel veel kaartjes in je brievenbus te ontvangen!

Tip 4: Beeldbellen

Echt persoonlijk feliciteren kan helaas niet, maar natuurlijk kan er wel gebeld worden met FaceTime, Hangout, Skype, Zoom of een andere manier van beeldbellen. Misschien kunnen de bellers zelfs vooraf het cadeautje afgeven of opsturen, zo kun je tijdens het bellen het cadeautje uitpakken. (Bestel je iets online, dan is het vaak mogelijk een ander verzendadres op te geven. Zo hoef je niet twee keer de verzendkosten te betalen).
Je kunt ook iedereen vooraf vragen om even kort een filmpje te maken waarin ze de jarige feliciteren. Maar daar één geheel van in bijvoorbeeld I-movie en je kunt de dag direct beginnen met alle verjaardagswensen van familie en vrienden.

Tip 5: Feestelijke taart

Bij een verjaardag hoort een taart. Maak er wat feestelijks van, met kaarsjes of klein speelgoed kun je de taart makkelijk wat extra versieren. En even beeldbellen met de opa’s en oma’s tijdens het uitblazen is natuurlijk ook superleuk. Is de jarig nog jong, dan hoort er natuurlijk ook een echte feest hoed bij.

Tip 6: Geef een feestje met het eigen gezin

Ja helaas dat kinderfeestje moet echt even wachten. En we hopen natuurlijk dat die straks allemaal ingehaald kunnen worden, maar waarom niet een feestje geven met het eigen gezin?

  • Start met het uitdelen van de uitnodigingen. Iedereen krijgt een uitnodiging onder zijn kamerdeur geschoven.
  • Zorg voor een lekkere taart of versier je eigen cakejes.
  • Bedenk wat leuke spelletjes om met elkaar toe doen.
  • Natuurlijk wordt er afgesloten met lekker eten; patatjes, pannenkoeken, broodje knakworst of iets anders wat de jarige superlekker vindt.
  • Maak uitdeelzakjes om na afloop van het feestje uit te delen.
  • Vergeet ook niet om heel veel foto’s te maken; want zo’n verjaardag als deze, maak je waarschijnlijk maak 1 keer in je leven mee.

Ideeën voor een kinderfeestjes met het eigen gezin vind je volop bij Superleukefeestjes, zoals deze:

Lasergamen!

Meubels aan de kant, alleen wat mooie obstakels laten staan waar je achter kan schuilen. Gordijnen dicht, want in het donker is het toch net even wat spannender. En aanvalluuuuhhh…

lagergame, huren, woerden, superleukefeestjes
laserguns huur ze nu bij Superleukefeestjes.nl

De laserguns huur je bij Superleukefeestjes in Woerden. Speciale Corona maatregelen: Bij het ophalen van de materialen houden we uiteraard de voorgeschreven 1,5m afstand aan. Woon je binnen Woerden dan is het ook mogelijk om te kiezen voor bezorgen. De materialen worden voor en na gebruik ontsmet. Bij je bestelling krijg je een kortingsbon van 5,- euro die je kunt besteden aan het nog te plannen lasergame feestje met je vrienden.

Familie Feestpakket Dino

Zin in een prehistorisch goed feestje? In dit pakket vind je alles voor het allerleukste kinderfamiliefeestje bij je thuis!
Uitnodigingen, kleurplaten, dinomaskers om zelf te knutselen en leuke spelletjes. Het pakket is voor maximaal 5 personen. Bestaat je gezin uit meer mensen, neem dan even contact met mij op via info@superleukefeestjes.nl Bestel hier het familie feestpakket Dino

dino feestbox superleukefeestjes

Familie Feestpakket Cocktail poolparty

Dit pakket is speciaal samengesteld voor een kinderfeestje met het eigen gezin. Gelukkig kunnen we de meeste dagen genieten van lekker zonnig weer. Zet het zwembad in de tuin (of een kleintje op het balkon) en je cocktailparty kan beginnen. In het pakket van Superleukefeestjes vind je bloemenkettingen om te knutselen, kleurplaten en leuke spelletjes om met elkaar te spelen. Natuurlijk horen er ook heerlijke mocktails/cocktails en fruitspiesjes bij. Het wordt gegarandeerd een heerlijk feestje met elkaar!! Klik hier om het Familie feestpakket Cocktail te bekijken

cocktail, cocktailfeest, feest, kinderfeestje, Aloha, Hawaii, Superleukefeestjes, kinderfeestjes, themafeest, thema, feest, party, dansen, girls, meisjes
Aloha dit is het cocktailfeest van Superleukefeestjes.

Is er een ander thema dat je leuk vind? Neem even contact met mij op via info@superleukefeestjes.nl en ik ga kijken wat ik voor je kan doen.