De leukste vaderdag tips

Op 21 juni ’20 is het weer vaderdag. Maar wat moet je papa dit jaar geven? Superleukefeestjes zet de leukste vaderdag cadeautjes voor je op een rijtje. Zo kun je papa verrassen met een heel mooi en origineel cadeau.

GRATIS STROPDAS KNUTSEL VOOR PAPA

Maak papa blij met deze mooie zelfgeknutselde stropdas van Superleukefeestjes. De meiden laten in het filmpje even zien hoe het moet. Klik hier om de stropdas te printen.

KAASPLANKJE van SUPERLEUKEFEESTJES

Maak papa blij met zijn eigen kaasplankje. Vul het zelf aan met een lekker stukje kaas en een koel drankje en papa kan heerlijk genieten!! Standaard geleverd met de tekst ‘papa’, maar eigen teksten zijn ook mogelijk. Klik hier voor het kaasplankje

TUINPOSTER van IRMADAMMEKES

Hoe leuk! Een bbq-tuinposter voor Vaderdag! Papa is toch de koning van de barbeque? Een vuurtje ontsteken.. poken in de kolen.. Biefstukje garen terwijl jullie lekker van een stokbroodje en salades genieten.. 
Klik hier voor de bbq-tuinposter van Irmadammekes

DRAAGZAK van IKDRAAG.NL

Voor de vaders die hun eerste Vaderdag vieren: een papa-proof draagzak. De Marsupi Plus Breeze is supersimpel om te doen, extra licht en luchtig door het linnen, en ergonomisch voor jou en je baby. Je hoeft niet zelf te knopen, want je sluit hem met heel sterk klittenband. Klik hier voor de draagzak.

SOLDEREN VOOR VADERDAG

Naast een mooie cadeautje voor Vaderdag is het natuurlijk ook altijd heel erg leuk om zelf iets te maken. Ik knutselde met de twee oudste kinderen deze hartjes voor Vaderdag met de tekst papa en opa erin. Leuk werkje om het solderen eens te leren ontdekken. Voor het voetje gebruikte we een schijfje van een dikke tak, maar hier kun je bijvoorbeeld ook klei voor gebruiken.

VADERDAG SOKKEN van ALL4KIDSSHOP

Leuke sokken met ruimtevaart afbeeldingen en de tekst BEST DAD in the GALAXY. Is jou vader ook de leukste vader van de hele melkweg dan zijn deze sokken echt iets voor hem. Klik hier voor sokken voor Papa.
Maar ook Opa moeten we natuurlijk niet vergeten. Voor de liefste opa’s zijn er deze vrolijke sokken met de tekst World’s best grandad. Klik hier voor sokken voor Opa.

BIJZONDER GEZINSPORTRET van BOMUNDI

Opzoek naar een mooi persoonlijk cadeau voor je vader of opa? Neem dan eens een kijkje bij Bomundi, Willemijn maakt prachtige gepersonaliseerde gezins- en familieportretten. Ondanks de abstracte aard zijn de personen goed te herkennen. Klik hier voor de familie en gezingsportretten.

FOTOLIJSTJE KNUTSELEN van SUPERLEUKEFEESTJES

Deze fotolijstjes kun je zelf in elkaar zetten. Daar maak je jouw knutsel of tekening extra mooi mee! De knutsel fotolijsten zijn er voor vaderdag zowel in papa als in de opa versie. Klik hier voor de fotolijstje.

KNIJPERS van KNIJPERTJES.NL

Bij Knijpertjes vind je heel veel leuke knijpers. Zoals bijvoorbeeld deze Magneet knijper wit met krijtbord. Heel erg leuk voor Vaderdag, want het is natuurlijk superleuk om hier met een krijtje wat op te schrijven én er je allermooiste tekeningen in te zetten. Zo kan je vaderdag knutsel een heel mooi plekje krijgen bij jullie thuis of bij papa of opa op het werk.
Klik hier voor de magneet knijper wit krijtbord.

MIJN VADER EN IK INVULBOEK van HAVE TO HAVE

Dit boekje is speciaal voor de leuke, bijzondere, grappige en fijne momenten samen met je vader. 
In het begin van het boekje staan een paar vragen.
De rest is vooral leeg, zodat jezelf een leuke invulling kunt maken. Wil je bij een foto toch een geschreven stukje tekst dan kun je dit makkelijk met een pen erbij schrijven, omdat het papier goed te beschrijven is. Klik hier voor het mijn vader en ik invulboek.

GEZINSSTICKER van LIEVE SNOETJES

Verras je vader met zo’n mooie autosticker van het hele gezin. Je kunt de sticker zelf samenstellen op de website van Lieve snoetjes. Klik hier voor de gezinssticker.

BUTTON VOOR PAPA OF OPA van SUPERLEUKEFEESTJES

Wat zal je papa of opa met trots deze zelfgemaakte button dragen op Vaderdag! Je kunt een van de 10 ontwerpjes inkleuren of je ontwerpt de button helemaal zelf. Klik hier voor de buttons

GRATIS KADERTJE VOOR PAPA EN OPA

Maak een mooie tekening voor papa op dit GRATIS uit te printen kadertje. We hebben hem zowel in een papa als opa versie.

Vaderdag DIY knutsel papa superleukefeestjes kinderfeestje
opa vaderdag gratis download knutselen fotolijstje superleukefeestjes kinderfeestje