Einde Schooljaar

Heerlijk aftellen naar de zomervakantie!! Ook zo’n zin in de zomer, de vrije dagen, het lekkere weer en heel veel ijsjes eten? Tel af naar jouw vakantie met de vakantie aftelkalender

zomer aftel aftelkalender kalender superleukefeestjes aftellen zomervakantie
download hier gratis de zomer vakantie aftelkalender van Superleukefeestjes

LEKKER KNUTSELEN IN DE VAKANTIE

Met de zomer knutselpakketten kunnen de kinderen heerlijk knutselen in de vakantie. Veel mensen vieren vakantie in eigen land. En soms kan het dan best eens een paar dagen achter elkaar slecht weer zijn. Je kind kan dan heerlijk knutselen met dit mooie pakket voor knutsel materialen. Je vind hier o.a. mooi houten producten in, verf, foamklei, papier, karton, kleurplaten en nog veel meer. Klik hier voor de knutselpakketten

JUFFEN & MEESTERS bedankjes

Wat was het een bijzonder jaar voor de kinderen. Weken lang geen les op school maar thuis aan het werk. Ondanks dat kregen ze toch de nodige begeleiding van de juffen en meesters. Zo aan het einde van het jaar hebben die dus best een leuke kleine attentie verdient.

BUTTON VOOR DE JUF OF MEESTER

Deze button kan de juf of meester met trots dragen. Je kunt hem zelf extra mooi maken door hem eerst in te kleuren. De button is heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Klik hier.

KAASPLANKJE VOOR DE JUF OF MEESTER

Bepaal zelf welke tekst er op het kaasplankje/serveerplankje komt te staan. De teksten worden met de hand gebrand. Een mooie persoonlijke attentie voor de juf of meester, die ook nog een heel handig is. Klik hier.

SLEUTELHANGER VOOR DE JUF

Een sleutelhanger kun je eigenlijk altijd wel gebruiken. Verras je juf met deze mooie sleutelhanger met houten hart. Standaard geleverd met ‘juf’, maar andere teksten zijn ook mogelijk. Klik hier.

POLLEPEL OF SPATEL MET EIGEN TEKST

Een pollepel of spatel is altijd handig! Maak hem extra persoonlijk met een eigen tekst erop. Leuk om te geven in combinatie met een pakje soep. Klik hier voor de pollepel/spatel.

KOELELEMENT VOOR COOLE JUFFEN EN MEESTER

Wil je een grapje uithalen met de meester of juf, dan kun je er een Corona biertje bij doen. Zo wordt het wel een heel toepasselijk cadeautje voor dit schooljaar. Klik hier voor de koelelementen

koelelement juf meester

INKLEUR KAARTJE VOOR DE JUF OF MEESTER

De kaartjes zijn in het zwart-wit al leuk, maar worden nog mooier als je ze zelf inkleurt. Maak er iets moois van voor jou lieve juf, super juffie, super meester of coole meester. Klik hier.

NOTITIEBOEK MET EIGEN TEKST

Met de naam van de juf of meester erop weet meteen iedereen van wie dit mooie frisse groene notitieboek is. Klik hier voor het notitieboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *