Einde Schooljaar

Heerlijk aftellen naar de zomervakantie!! Ook zo’n zin in de zomer, de vrije dagen, het lekkere weer en heel veel ijsjes eten? Tel af naar jouw vakantie met de vakantie aftelkalender

zomer aftel aftelkalender kalender superleukefeestjes aftellen zomervakantie
download hier gratis de zomer vakantie aftelkalender van Superleukefeestjes

JUFFEN & MEESTERS bedankjes

Wat was het een bijzonder jaar voor de kinderen. Voor het tweede jaar weken lang geen les op school, maar thuis aan het werk. Ondanks dat kregen ze toch de nodige begeleiding van de juffen en meesters. Zo aan het einde van het jaar hebben die dus best een leuke kleine attentie verdient.

NOTITIEBLOKJE ‘MET JOU IS ELKE DAG EEN FEESTJE’

Nieuw bij Superleukefeestjes dit leuk en praktisch cadeautje voor de juf of meester. Met dit kant en klare pakketje heb je meteen een hartstikke leuk cadeautje. Klik hier om te bestellen

SPEKtaculair gebaksbordjes voor je juf of meester

Heb jij zo’n super toffe meester of juf die van het schooljaar echt een feestje heeft maakt? Dan is dit gebaksbordje toch een te leuk cadeautje! Klik hier om te bestellen.

POLLEPEL OF SPATEL MET EIGEN TEKST

Een pollepel of spatel is altijd handig! Maak hem extra persoonlijk met een eigen tekst erop. Leuk om te geven in combinatie met een pakje soep. Klik hier voor de pollepel/spatel.

KAASPLANKJE VOOR DE JUF OF MEESTER

Bepaal zelf welke tekst er op het kaasplankje/serveerplankje komt te staan. De teksten worden met de hand gebrand. Een mooie persoonlijke attentie voor de juf of meester, die ook nog een heel handig is. Klik hier.

KOELELEMENT VOOR COOLE JUFFEN EN MEESTER

Wil je een grapje uithalen met de meester of juf, dan kun je er een Corona biertje bij doen. Zo wordt het wel een heel toepasselijk cadeautje voor dit schooljaar. Klik hier voor de koelelementen

koelelement juf meester

INKLEUR KAARTJE VOOR DE JUF OF MEESTER

De kaartjes zijn in het zwart-wit al leuk, maar worden nog mooier als je ze zelf inkleurt. Maak er iets moois van voor jou lieve juf, super juffie, super meester of coole meester. Klik hier.