Knusse herfsttijd

Buiten regen en binnen lekker warm en knus. De beste tijd om het binnen gezellig te maken, spelletjes te spelen en te knutselen met de kinderen. We hebben een paar leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.
Maak het gezellig in huis met de herfstlettertjes je kunt ze bestellen in de shop, klik hier. Het is trouwens ook mogelijk om andere teksten op de lettertjes te zetten 🙂

Vrolijke blaadjes

De blaadjes verkleuren van groen naar geel, rood en bruin en vallen van de bomen. Prachtig knutsel materiaal! Voor de vrolijke blaadjes gezichtjes heb je alleen wat wiebeloogjes en een zwarte stift nodig. Bij de slinger combineerde ik de blaadjes met veertjes. Voor een leuk effect kun je de blaadjes met wat verf en stiften inkleuren.
Dus ga opzoek naar de mooiste blaadjes en knutselen maar!!

Geometrische dieren koppen

Deze toffe dieren hoofden vind je bij ons in de shop, je kunt kiezen uit een konijn, giraffe of tijger. Wat is jouw favoriet? We leveren de koppen met vloeipapier in mooie kleurtjes, zodat jij het dier nog mooier kan maken. Superleuk om voor het raam te hangen of de muur in je kamer mee te versieren. Je vindt ze hier.

Mooie koppies met bladeren

Maak de mooiste kapsels met bladeren. Print het hoofdje uit en ga aan de slag met de blaadjes die van de bomen gevallen zijn. Worden het korte haren of lange haren, een kuif of een pony? Leuk om iedere keer weer een heel ander kapsel te maken op je stencil. Je mooiste creatie kun je vastplakken met een lijm. En natuurlijk kun je het gezichtje verder nog inkleuren met potlood of stiften. Klik hier om het stencil te printen.

Knutselen en puzzelen

Zijn ze niet leuk deze mooie houten dieren? Je kunt ze eerst mooi verven en daarna natuurlijk nog lekker mee puzzelen. We hebben ze in 5 verschillende dieren, kies de leukste uit of maak ze allemaal. Ook een leuke activiteit voor een kinderfeestje trouwens, hebben ze meteen wat moois om mee naar huis te nemen na het feestje. Klik hier voor de houten puzzels.

WORKSHOPS

Superleukefeestjes geeft ook hele leuke en gezellige workshops aan volwassenen. Dit doe ik bij de Workshop Factory in Woerden, maar zo nu en dan geef ik ook workshops in kleinere groepen vanuit huis. Ook een keertje mee doen? Klik hier voor het huidige aanbod.

Pepernoten spel

In de herfst komt natuurlijk ook de Sint weer in het land. De kruidnoten liggen al heeeeeel lang in de winkel, dus het spelletje kan al gespeeld worden. Wie heeft als eerste zijn sinterklaas vol liggen met kruidnoten? Je kunt het spel HIER GRATIS downloaden en zelf uitprinten. Je hebt er alleen nog een dobbelsteen bij nodig….en kruidnoten natuurlijk!!
Neem ook eens een kijkje bij de Sinterklaas producten.

sint, spel, spelletje, sinterklaas, piet
Sint kruidnoten spel
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *