Sinterklaas

Wanneer de kruidnoten al even in de winkels liggen en de dagen worden donkerder….begint het al te kriebelen. DE SINT KOMT ER WEER AAN!!

Haal de gezelligheid in huis

Houten Sint huisje

houten huisje sint
Houten huisje Sint of Piet

Mooi houten huisje met afbeelding van Sint of Piet. Ook mogelijk met eigen tekst. Klik hier voor meer info 

Houten schijven met Sint & Piet

Natuurlijk houten schijven met afbeeldingen van Sint & Piet
Klik hier voor dit product

Bamboe plank met gebrande tekst

Serveer plankje met hout gebrande teksten. Kies voor een Sinterklaas tekst zoals ‘Wie zoet is krijgt lekkers’, ‘Heerlijk avondje is gekomen’ of geef een eigen tekst door. Klik hier voor dit mooie unieke Sint kado.

Sint knutsel

Natuurlijk is het heel erg leuk om ook binnen het Sint thema te knutselen met je kind(eren). Superleukefeestjes maakte deze grappige Sinterklaas. En daar kun je heel veel kanten mee op. Kleur en knip alleen de baard en de mijter uit en plak ze allebei op een stokje. Of kleur Sinterklaas in, knip hem volledig uit en gebruik hem als masker. Je kunt in de oren gaatjes maken om een elastiekje te bevestigen. Print hem hier uit.

gratis te downloaden Sinterklaas masker
Download nu hier het Sinterklaas masker van Superleukefeestjes
Gratis Sinterklaas knutsel van Superleukefeestjes

Sinterklaas Aftelkalender

Tel af naar pakjes avond met deze leuke aftelkalender van Superleukefeestjes. Hoeveel nachtjes slapen tot Sint in het land is? En hoe lang duurt het daarna nog voor het Pakjesavond is? Haal een stukje spanning weg bij de kinderen met deze duidelijke aftelkalender. Ook kun je als ouder overleggen hoe vaak en wanneer de Pieten ‘s nachts de schoen komt vullen. Op die dagen plak je een cadeautje zodat je kind precies weet wanneer hij iets kan verwachten. Klik op deze link of op de afbeelding hieronder om hem uit te printen.

Schoencadeautjes Sinterklaas

Naast de allerleukste kinderfeestjes heeft Superleukefeestjes ook hele leuke klein schoenkado’s voor Sinterklaas. Geef bij het bestellen aan dat het een Sinterklaas cadeautje is en ik stuur het ingepakt naar je op. Dit kun je doen in het vakje bestelnotities bij het invullen van je adres gegevens. Klik hier voor de cadeautjes voor Sinterklaas.

Klik hier om direct naar de haarspeldjes te gaan. 
Klik hier voor de blauwe Sint sleutelhanger en hier voor de roze Sint sleutelhanger.

sleutelhanger sint en piet

Sint kruidnoten spel

Dobbel jij als eerste alle kruidnootjes bij elkaar? Dan ben jij de winnaar en mag je ze lekker op eten!

Dit spelletje van Superleukefeestjes kun je helemaal gratis downloaden. Je hebt alleen zelf een dobbelsteen nodig. Klik op de afbeelding hieronder, of klik direct op deze link.

Kies voor de Kleurplaat versie of de gekleurde versie. Elk kind heeft een Sinterklaas voor zich liggen. Het eerste kind gooi met de dobbel steen. Gooi hij bijvoorbeeld een 6 dan leg je op de 6 de kruidnoot neer. Daarna mag het volgende kind. Gooi je een cijfer waar je al een kruidnoot hebt liggen? Dan gaat je beurt voorbij.
Wie als eerste de hele Sinterklaas vol heeft liggen, heeft gewonnen en mag de kruidnootjes op eten.

sint, spel, spelletje, sinterklaas, piet
Sint kruidnoten spel

Jute zakjes met naam

Nieuw in het assortiment bij Superleukefeestjes zijn deze super schattige jute zakje. Kies zelf de kleur, afbeelding en naam die er op komt te staan.

Klik hier voor meer info

Verlanglijst voor Sint

Schrijf netjes op de lijntjes de cadeautjes die je graag voor Sinterklaas zou willen. Of knip plaatjes uit de speelgoedfolders en plak ze op de verlanglijst. Stop je verlanglijst in je schoen zodat de Pieten hem mee kunnen nemen voor de Sint. Klik hier of op de afbeelding hieronder voor deze gratis te downloaden Verlanglijst.

sinterklaas, sint, verlanglijst, gratis, download, printable,
Sinterklaas verlanglijst

Zelf kruidnoten maken en versieren

Maak eens je eigen kruidnoten. Dat kan vrij gemakkelijk met een pak van bijvoorbeeld Koopmans, of met een kant-en-klaar deeg. Met de Tip van de Topkok worden het heerlijke kunstwerkjes. Klik hier voor een mooie selectie van Sint cadeautjes.

Tip van de Topkok

Koksfeest Superleukefeestjes. Feest voor jongens en meisjes van 4 5 6 of 7 jaar
Topkok van Superleukefeestjes

Maak je (zelfgemaakte) kruidnoten nog lekkerder!

Vraag aan mama of papa of ze een beetje chocolade willen smelten.
Doe met een klein lepeltje op elke kruidnoot een klein beetje van de chocolade. Druk voor de chocolade hard wordt een mooi suiker vormpje op kruidnoot. Je kunt er ook een paar spikkels overheen strooien.  Zo lijken je kruidnoten wel kleine gebakjes. Hmm…misschien mag je er wel eentje in je trommeltje voor school doen.

Geen chocolade in huis, gebruik dan wat glazuur.Dat kun je gemakkelijk zelf maken, door wat poedersuiker met een heel klein beetje water te mengen.

Zelf kruidnootjes maken.