Vaderdag

De leukste vaderdag tips

Op 20 juni is het weer vaderdag. Maar wat moet je papa dit jaar geven? Superleukefeestjes zet de leukste vaderdag cadeautjes om te kopen én om zelf te maken voor je op een rijtje. Zo kun je papa verrassen met een heel mooi en origineel cadeau.

TAFELTENNIS SET

Daag papa uit voor een potje tafeltennissen. Wie is er beter jij of papa? Klik hier om deze grappige tafeltennisset te bestellen.

GRATIS STROPDAS KNUTSEL VOOR PAPA

Maak papa blij met deze mooie zelfgeknutselde stropdas van Superleukefeestjes. De meiden laten in het filmpje even zien hoe het moet. Klik hier om de stropdas te printen.

KAASPLANKJE van SUPERLEUKEFEESTJES

Maak papa blij met zijn eigen kaasplankje. Vul het zelf aan met een lekker stukje kaas en een koel drankje en papa kan heerlijk genieten!! Standaard geleverd met de tekst ‘papa’, maar eigen teksten zijn ook mogelijk. Klik hier voor het kaasplankje

SOLDEREN VOOR VADERDAG

Naast een mooie cadeautje voor Vaderdag is het natuurlijk ook altijd heel erg leuk om zelf iets te maken. Ik knutselde met de twee oudste kinderen deze hartjes voor Vaderdag met de tekst papa en opa erin. Leuk werkje om het solderen eens te leren ontdekken. Voor het voetje gebruikte we een schijfje van een dikke tak, maar hier kun je bijvoorbeeld ook klei voor gebruiken.

VADERDAG KAARTJE

Deze vrolijke vaderdag kaartjes kun je zelf inkleuren voor papa of opa. Klik hier voor deze en andere leuke Vaderdag cadeautjes

GRATIS KADERTJE VOOR PAPA EN OPA

Maak een mooie tekening voor papa op dit GRATIS uit te printen kadertje. We hebben hem zowel in een papa als opa versie.

Vaderdag DIY knutsel papa superleukefeestjes kinderfeestje
Papa is de liefste en daarom hebben we een leuke vaderdag gratis download voor je gemaakt.