Valentijnsdag blog

Op deze speciale Valentijns blog vind je de leukste knutsels en mooie cadeautjes rondom het thema valentijn. Omdat iedereen wel eens een beetje extra liefde kan gebruiken. 

VALENTIJN PRODUCTEN

Hieronder zie je een aantal van onze Valentijnsproducten. Ga zelf lekker aan de slag met een DIY pakket of koop een van de kant-en-klaar producten. KLIK HIER OM ALLE VALENTIJNSPRODUCTEN TE BEKIJKEN

KLIK HIER OM ALLE VALENTIJNSPRODUCTEN TE BEKIJKEN

CADEAUTJE VOOR JOU!

Dit papieren bosjes bloemen is echt tè leuk!! En jij kunt hem helemaal gratis downloaden.
Print hem uit, kleur hem in en geef iedereen die je lief vind zo’n mooi papieren bosjes bloemen. Oh ja en hij kan ook nog eens heel gemakkelijk door de brievenbus 😉

KLIK HIER VOOR DE GRATIS DOWNLOAD

DIY VOOR VALENTIJNSDAG

FLUFFY VALENTIJNSMONSTERTJES

Alles wat je nodig hebt is wat wol om een pompon te maken, 2 wiebeloogjes, 2 prikkertjes en een vlaggetje. In de afbeeldingen hieronder kun je zien hoe de valentijnsmonstertjes opgebouwd worden.

GRATIS DOWNLOADS

HARTJES SLINGER OF DECORATIE

Met deze vrolijke hartjes kun je alle kanten op. Kleur ze in, knip ze uit en maak er een mooie slinger van.
Of wat dacht je van een mooi kaartje met uitvouwbaar hartje. Ook een lieve raamhanger is er van te maken. Kortom print hem direct een paar keer uit en maak voor iedereen een mooie verrassing voor Valentijnsdag. 

IK VIND JOU LIEF KAARTJE

Verras je vriendje, vriendinnetje, opa, oma, papa of mama met dit lieve kaartje. Je vindt de gratis download hier. Vul op de hartjes zelf in waarom je die ander zo ontzettend lief vindt. Wedden dat iedereen heel blij wordt wanneer hij of zij zo’n mooi kaartje krijgt!!