Klantenservice

Verzenden
De bestelling wordt verstuurd, na ontvangst van de betaling, met Post NL. Wij proberen het product binnen 2 dagen te verzenden. Als het door onvoorziene omstandigheden niet lukt om de bestelling binnen de gestelde termijn te verzenden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verzendkosten
De verzendkosten worden berekend in de winkelwagen. Voor Nederland zijn deze kosten standaard €4,15, voor België is dit standaard €9,50. Het pakket zelf afhalen bij Superleukefeestjes in Woerden behoort ook tot de mogelijkheden.
Ons streven is om de pakketten zoveel mogelijk te verzenden in brievenbus dozen. Zo houden we de verzendkosten laag en hoeft u niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Let op; Om een brievenbus doos via de brievenbus te ontvangen, moet deze voldoen aan de minimale afmeting 265 x 32 mm.

Betalingsmethoden
U kunt bij Superleukefeestjes gebruik maken van de volgende betalingsmethoden;

Ideal
ideal
Afrekenen in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Uiteraard kunt u bij Superleukefeestjes betalen met deze in Nederland meest gebruikte online betaalmethode. Het betalingsverkeer loopt via Mollie.

Vooraf overmaken
Het is ook mogelijk het volledige bedrag over te maken op NL43 KNAB 0255 4141 96 tnv Superleukefeestjes. Let op hierdoor kan het langer duren voordat de betaling voor ons zichtbaar wordt. Wij verzenden het pakket na ontvangst van de betaling. Betalen via Overmaken kan het verzenden daardoor vertragen.

Vragen
Bij vragen kunt u contact opnemen via de e-mail info@superleukefeestjes.nl. Ook is het mogelijk om ons te bellen of een app te sturen naar telefoonnummer 06-30155803. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Klachten
Bij Superleukefeestjes doen wij onze uiterste best om de producten in een goede staat aan te leveren.
Mocht de bestelling toch niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op via info@superleukefeestjes.nl. Wij zullen binnen 2 dagen reageren en zullen ons best doen om de klacht zo goed mogelijk te verhelpen. Ook kunt u ons bellen op het nummer 06-30155803, bij geen gehoor graag een bericht sturen via de app of per e-mail.

Retourneren
Is het product niet naar wens en wilt u het retourneren, dat kan.
Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@superleukefeestjes.nl.
Wij nemen alleen volledige pakketten retour waarbij geen gebruikssporen zichtbaar zijn.
Vermeld bij je retourzending altijd je naam en bestelnummer. Wanneer u uw geld terug wenst, dan vragen wij u ook om uw rekeningnummer te vermelden.
De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening en verzenden is op eigen risico.
Stuur uw product naar: Superleukefeestjes, Schrijverspad 55, 3446ZX Woerden.
Na een succesvolle retourzending en controle van de inhoud van het pakket, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.