Over ons

cropped-SLFlogo.jpg

In 2016 is Annelies Visser gestart met het bedrijf Superleukefeestjes. 

Mijn naam is Annelies Visser, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Het doel van Superleukefeestjes is om het voor alle ouders mogelijk te maken om op een makkelijke én betaalbare manier een kinderfeestje thuis te organiseren. Ik vind het heerlijk dat ik in Superleukefeestjes al mijn creativiteit kwijt kan en hoop met de feestpakketten heel veel kinderen (en ouders) een superleuk feestje te laten beleven.

Superleukefeestjes staat voor eenvoud, design en kwaliteit. 

Met de feestpakket van Superleukefeestjes wil ik een betaalbare en complete oplossing bieden voor het geven van kinderfeestjes. Je vindt in de pakketten o.a. uitnodigingen, een knutsel activiteit en spelletjes (zie Feestpakketten).
Ik heb er bewust voor gekozen om feestpakketten aan te bieden en om niet bij je thuis te komen. Dat scheelt jou natuurlijk in de kosten, maar de interactie tussen jou als ouder en de kinderen is ook heel waardevol. Over het algemeen vinden jonge kinderen het heel prettig wanneer de ouder zelf het feestje leidt. Bovendien is het voor jou als ouder een mooie gelegenheid om te zien hoe jouw zoon of dochter in de groep ligt en hoe hij of zij omgaat met de andere kinderen. Superleukefeestjes is gevestigd in Woerden, maar verkoopt de kinderfeest pakket door heel Nederland en België.

Als moeder van 3 heb ik uiteraard de nodige ervaring met kinderen en het vieren van kinderfeestjes. Deze ervaring heb ik uitgebreid met vrijwilligerswerk. Zo was ik medeorganisator van kindermiddagen (voor +/- 70 basisschoolkinderen) en draai ik mee in een team voor kinderopvang (leeftijd 0-4jr).

Als productontwerper heb ik 14 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van producten voor ouderen en gehandicapten. Voor het ontwerp van de eenhandig bedienbare toiletrolhouder heb ik o.a. de Fireva Design Award mogen ontvangen. Mijn ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud en gebruiksgemak. Deze punten zie je ook terug in de producten van Superleukefeestjes.

Bij het ontwikkelen van de Feestpakketten werk ik nauw samen met ouders en kinderen. Dit resulteert in een optimaal gebruiksgemak voor de ouders en een superleuk feestje voor de kinderen.

Ik wens jou en de kinderen een superleuk feestje toe!

Liefs,
Superleukefeestjes Annelies Visser
Annelies Visser
Eigenaar Superleukefeestjes

like ons op Facebook
Facebookpic

Comments are closed.