Over ons

cropped-SLFlogo.jpg

In 2016 is Annelies Visser gestart met het bedrijf Superleukefeestjes. 

Mijn naam is Annelies Visser, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Het doel van Superleukefeestjes is om het voor alle ouders mogelijk te maken om op een makkelijke én betaalbare manier een kinderfeestje thuis te organiseren. Ik vind het heerlijk dat ik in Superleukefeestjes al mijn creativiteit kwijt kan en hoop met de feestpakketten heel veel kinderen (en ouders) een superleuk feestje te laten beleven.

Superleukefeestjes staat voor eenvoud, design en kwaliteit. 

Met de feestpakket van Superleukefeestjes wil ik een betaalbare en complete oplossing bieden voor het geven van kinderfeestjes. Je vindt in de pakketten o.a. uitnodigingen, een knutsel activiteit en spelletjes (zie Feestpakketten).
Superleukefeestjes is gevestigd in Woerden, maar verkoopt de kinderfeest pakket door heel Nederland en België.

Als moeder van 3 heb ik uiteraard de nodige ervaring met kinderen en het vieren van kinderfeestjes. Deze ervaring heb ik uitgebreid met vrijwilligerswerk. Zo was ik medeorganisator van kindermiddagen (voor +/- 70 basisschoolkinderen) en draai ik mee in een team voor kinderopvang (leeftijd 0-4jr).

Als productontwerper heb ik 14 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van producten voor ouderen en gehandicapten. Voor het ontwerp van de eenhandig bedienbare toiletrolhouder heb ik o.a. de Fireva Design Award mogen ontvangen. Mijn ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud en gebruiksgemak. Deze punten zie je ook terug in de producten van Superleukefeestjes.

Bij het ontwikkelen van de Feestpakketten werk ik nauw samen met ouders en kinderen. Dit resulteert in een optimaal gebruiksgemak voor de ouders en een superleuk feestje voor de kinderen.

Ik wens jou en de kinderen een superleuk feestje toe!

Liefs,
Superleukefeestjes Annelies Visser
Annelies Visser
Eigenaar Superleukefeestjes

like ons op Facebook
Facebookpic