Sinterklaas

Sinterklaas Aftelkalender

Tel af naar pakjes avond met deze leuke aftelkalender van Superleukefeestjes. Hoeveel nachtje slapen tot Sint in het land is? En hoe lang duurt het daarna nog voor het Pakjesavond is? Haal een stukje spanning weg bij de kinderen met deze duidelijke aftelkalender. Ook kun je als ouder overleggen hoe vaak en wanneer de Pieten ‘s nachts de schoen komt vullen. Op die dagen plak je een cadeautje zodat je kind precies weet wanneer hij iets kan verwachten. Klik hier of op de afbeelding voor deze gratis te downloaden aftelkalender. 

Sint, sinterklaas, aftelkalender, aftellen, pakjesavond,

sinterklaas aftelkalender

 

 

 

 

 

 

 

Verlanglijst voor Sint

Schrijf netjes op de lijntjes de cadeautjes die je graag voor Sinterklaas zou willen. Of knip plaatjes uit de speelgoedfolders en plak ze op de verlanglijst. Stop je verlanglijst in je schoen zodat de Pieten hem mee kunnen nemen voor de Sint. Klik hier of op de afbeelding hieronder voor deze gratis te downloaden Verlanglijst.

sinterklaas, sint, verlanglijst, gratis, download, printable,

Sinterklaas verlanglijst

 

Sint knutsel

Als je in de winkels zo langzaam aan de pepernoten ziet liggen, dan begint het al te kriebelen. De Sint komt er weer aan. Natuurlijk is het heel erg leuk om ook binnen het Sint thema te knutselen met je kind(eren). Superleukefeestjes maakte deze grappige Sinterklaas. En daar kun je heel veel kanten mee op. Kleur en knip alleen de baard en de mijter uit en plak ze allebei op een stokje. Of kleur Sinterklaas in, knip hem volledig uit en gebruik hem als masker. Je kunt in de oren gaatjes maken om een elastiekje te bevestigen. Print hem hier uit.

gratis te downloaden Sinterklaas masker

Download nu hier het Sinterklaas masker van Superleukefeestjes

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Sinterklaas knutsel van Superleukefeestjes

Schoencadeautjes

Superleukefeestjes maak het jou dit jaar heel erg makkelijk met de schoencadeaus. Koop in 1x een pakketje voor een jongen of een meisje en ontvang een brievenbus doosje met leuke schoencadeaus. Alles is al ingepakt en kan zo de schoen in. Ook vind je de aftelkalender van Superleukefeestjes in het pakket, daarop kun je aangeven op welke dagen de schoen gezet mag worden. Een verlanglijst waar de wensen voor pakjesavond op geschreven of geplakt kunnen worden. En het grappige Sinterklaas masker. Shop direct dit handige en leuke schoencadeautjes pakket voor jongens of voor meisjes.

Klik hier voor het meisjes schoencadeautjes pakket

Klik hier voor het jongens schoencadeautjes pakket

sint schoenpakket, sinterklaas, schoencadeaus meisjes,

Sinterklaas schoenpakket ingepakt

sinterklaas, schoencadeautjes, schoencadeaus, schoenkadi's, sint, meisjes, pakket,

sinterklaas schoenpakket meisjes

sint, schoen, cadeaus, cadeau, kado,

Meisjes pakket schoenkadootjes voor Sinterklaas.

sinterklaaspakket, schoencadeautjes, sint, sinterklaas, schoenkadootjes, cadeaus,

pakket met schoencadeautjes voor jongens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas cadeaus

Wil je zelf in de winkel snuffelen en leuke cadeautjes uitkiezen. Dat kan natuurlijk ook. Want alle cadeautjes zijn ook los te bestellen. Geef bij het bestellen aan dat het een Sinterklaas cadeautje is en ik stuur het ingepakt naar je op. Dit kun je doen in het vakje bestelnotities bij het invullen van je adres gegevens. Klik hier voor de cadeautjes voor Sinterklaas.

Klik hier om direct naar de haarspeldjes te gaan. 
Klik hier om direct naar de sleutelhangers te gaan. 

sinterklaas, schoencadeautjes, haarspeldjes

sinterklaas haarspeldjes

sleutelhanger, sint, sinterklaas, schoencadeautjes schoen, kado, schoenkado,

sleutelhanger sint

Zelf kruidnoten maken en versieren.

Maak eens je eigen kruidnoten. Dat kan vrij gemakkelijk met een pak van bijvoorbeeld Koopmans, of met een kant-en-klaar deeg. Met de Tip van de Topkok worden het heerlijke kunstwerkjes. Klik hier voor een mooie selectie van Sint cadeautjes.

Tip van de Topkok

Koksfeest Superleukefeestjes. Feest voor jongens en meisjes van 4 5 6 of 7 jaar

topkok van Superleukefeestjes

Maak je (zelfgemaakte) kruidnoten nog lekkerder!

Vraag aan mama of papa of ze een beetje chocolade willen smelten.
Doe met een klein lepeltje op elke kruidnoot een klein beetje van de chocolade. Druk voor de chocolade hard wordt een mooi suiker vormpje op kruidnoot. Je kunt er ook een paar spikkels overheen strooien.  Zo lijken je kruidnoten wel kleine gebakjes. Hmm…misschien mag je er wel eentje in je trommeltje voor school doen.

Geen chocolade in huis, gebruik dan wat glazuur.Dat kun je gemakkelijk zelf maken, door wat poedersuiker met een heel klein beetje water te mengen.

Zelf kruidnootjes maken.

Comments are closed.