Workshops

Even lekker creatief bezig zijn? Meld je aan voor een Workshop bij Superleukefeestjes.

We werken samen met de Workshop Factory in Woerden. Hier kunnen je kiezen uit een breed assortiment van creative en culinaire workshops. Superleukefeestjes verzorgd hier momenteel de workshops WOONCIRKELS MAKEN, WIRE FLOWERS en VROLIJKE POTJES SCHILDEREN.

VROLIJKE POTJES SCHILDEREN

Op zaterdag 18 mei geef ik deze Workshop bij de Workshop Factory in Woerden.

We gaan aan de slag met een combinatie van 2 oude potjes, vaasjes, mokken of kommen. Die gaan we omtoveren in gezellige poppetjes. Je hebt geen ervaring nodig voor deze workshop, want we lopen er stap voor stap doorheen. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Na deze workshop staat er straks een vrolijke eyecatcher bij je in de vensterbank!

De workshop wordt gegeven bij de Workshop Factory in Woerden. Kijk hier voor alle info en direct aanmelden

WOONCIRKELS MAKEN

Je eigen kunst voor aan de muur maken? Wooncirkels zijn op het moment helemaal hip. In deze workshop gaan we een set van 3 wooncirkels maken.

Zaterdag 6 juli staat de volgende open workshop ingepland. Kijk hier voor alle info en direct aanmelden. Het is ook mogelijk om je met een hele groep aan te melden, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestjes, babyshower, team uitje of gewoon gezellig met een groep vriendinnen. Klik hier voor meer informatie.

Wooncirkels maken met Superleukefeestjes bij de Workshop Factory

WIRE FLOWERS

Op zaterdag 1 juni staat deze leuke workshop gepland bij de Workshop Factory in Woerden. Klik hier voor meer info of direct inschrijven. Wil je met een hele groep de workshop inplannen? Ook dat is mogelijk, neem in dat geval contact op via info@superleukefeestjes.nl of info@workshopfactory.nu

HOUTBRANDEN

In deze workshop gaan we aan de slag ‘met brand in hout pennen’ en verfbranders. Met deze speciale techniek kan iedereen een prachtige plank maken, ervaren is niet nodig. De workshop wordt gegeven in huiskamersfeer en in kleine groepen van 2 tot 4 personen. Koffie en thee met wat lekkers erbij zijn inbegrepen. Voor meer informatie en direct opgeven stuur een mail naar info@superleukefeestjes.nl