Workshops

Even lekker creatief bezig zijn? Meld je aan voor een Workshop bij Superleukefeestjes.

We werken samen met de Workshop Factory in Woerden. Hier kunnen je kiezen uit een breed assortiment van creative en culinaire workshops. Superleukefeestjes verzorgd hier momenteel de workshops ‘Wooncirkels maken’ en ‘Wire flowers’.

WIRE FLOWERS

Op 4 november 2023 staat deze leuke workshop gepland bij de Workshop Factory in Woerden. Klik hier voor meer info of direct inschrijven. Wil je met een hele groep de workshop inplannen? Ook dat is mogelijk neem in dat geval contact op via info@superleukefeestjes.nl of info@workshopfactory.nu

WOONCIRKELS MAKEN

Je eigen kunst voor aan de muur maken? Wooncirkels zijn op het moment helemaal hip. In deze workshop gaan we een set van 3 wooncirkels maken.

Lijkt dit je leuk? Schrijf je hier direct in voor de workshop op 16 december 2023.

Het is ook mogelijk om je met een hele groep te inschrijven voor een van de workshops. Bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeestjes, babyshower, team uitje of gewoon gezellig met een groep vriendinnen.

Deze workshop wordt gegeven door Annelies van Superleukefeestjes bij de Workshop Factory in Woerden. Klik hier voor meer informatie.

Wooncirkels maken met Superleukefeestjes bij de Workshop Factory

HOUTBRANDEN

In deze workshop gaan we aan de slag ‘met brand in hout pennen’ en verfbranders. Met deze speciale techniek kan iedereen een prachtige plank maken, ervaren is niet nodig. De workshop wordt gegeven in huiskamersfeer en in kleine groepen van 2 tot 4 personen. Koffie en thee met wat lekkers erbij zijn inbegrepen. Voor meer informatie en direct opgeven stuur een mail naar info@superleukefeestjes.nl